Dunstan babytaal

Baby’s zijn van harte welkom!   Lijkt het je handig om te weten wat je baby bedoelt met zijn huilen? Volgens de Australische moeder Priscilla Dunstan hebben pasgeboren baby’s over de hele wereld vijf verschillende huiltjes met ieder een eigen betekenis. Ze kwam erachter dat de huiltjes gebaseerd zijn op reflexen van het lichaam gekoppeld aan een geluidje dat de baby maakt. Het meest duidelijk te horen bij baby’s van nul tot drie maanden en nog beter te horen nét voordat je baby harder begint te huilen.

Goed nieuws dus want uit deze vijf meest voorkomende soorten huiltjes van je pasgeboren baby kan jij afleiden wat hij of zij nodig heeft! Ideaal voor aanstaande ouders of nieuwe ouders van baby’s! Wil je weten waar je op moet letten en wat het betekent? Of willen opa en oma, de oppas of papa het weten? 

 

Neh
Ik heb honger!
Owh
Ik ben moe!
Eair
Ik heb last van buikpijn!
Heh
Het voelt niet lekker!
Eh
Ik moet een boertje laten!

 

Er bestaat de mogelijkheid een informatieavond bij jullie thuis te plannen of via een zoom sessie meer informatie te krijgen Natuurlijk kun je ook via telefoon of app meer te weten komen bij mij over deze babytaal!

Voor meer informatie over Bibione.